fbpx

Urban Nutrition

viber_image_2024-02-05_13-19-57-489 (2)
НАЈКВАЛИТЕТНИОТ И ЕДИНСТВЕНИОТ КОЗЈИ ПРОТЕИН!
URBAN NUTRITION FOR URBAN PEOPLE

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА МОЌНИОТ ПРОТЕИН ОД КОЗЈО МЛЕКО

ОДЛИЧЕН КВАЛИТЕТ

Моќниот козји протеин се произведува од најквалитетното холандско козјо млеко. Млекото се собира од преку 100 холандски семени фарми за кози од нашата партнерска компанија.

ПОДОБАР ИМУНИТЕТ

Козјото млеко е преполно со калциум и фосфор, кои се важни за цврстината на коските, како и цинк и селен, силни антиоксиданси кои го одржуваат имунолошкиот систем.

ДОБАР ИЗВОР НА ВИТАМИНИ

Ова млеко е богат извор на биоразградлив калциум, железо, фосфор и магнезиум и ги содржи во поголеми концентрации од кравјото млеко.

ЗОШТО ПРОТЕИНОТ ОД КОЗЈО МЛЕКО

+ 0
ПРОДАДЕНИ ПАКУВАЊА
+ 0
ЗАДОВОЛНИ КУПУВАЧИ
+ 0
ЛОКАЦИИ
КУПУВАЈ ОНЛАЈН ОД НАШАТА ВЕБ СТРАНИЦА!

НОВО

ПРЕПОРАКИ

„Видов огромни резултати со моите клиенти кои го користеа протеинот од козјо млеко. Го користам секојден и топло го препорачувам на моите клиенти.“

 

Доколку сакате да го искористите максимумот од вашиот тренинг, ви го препорачувам моќниот козји протеински прашак со врвен квалитет, направен од најквалитетно козјо млеко.

 

Ова е производ со многу висок квалитет. Знам дека е клише, но навистина го добивате она за што плаќате. Лесно се вари, нема надуеност и го храни вашето тело подолго од протеионот од сурутка.

 

КАДЕ МОЖЕ ДА ГО ПРОНАЈДЕТЕ НАШИОТ ПРОТЕИН?