fbpx

Urban Nutrition

За нас

URBAN NUTRITION

Урбан нутришн е компанија која нуди на пазарот за здрава храна производи кои се внимателно одбрани од врвни производители за да го збогатат вашето портфолио со состојки кои преку своите хранливи вредности ги хранат клетките на вашите органи и придонесуваат да создадете мускулна маса.
Урбан нутришн создава производи за урбани луѓе кои немаат доволно време да приготвуваат здрави оброци кои одземаат многу време. Тие може да се користат преку брзо и лесно приготвени шејкови, кашички или палачинки.

КАКО МОЖЕ ДА ПРИДОНЕСУВА
УРБАН НУТРИШН ВО ВАШЕТО СЕКОЈДНЕВИЕ?

Шејковите за замена на оброци се засноваат на следниот принцип: Како да ја замениме храната со течен оброк кој лесно се зема.
Друга предност на шејковите за слабеење е нивната флексибилност! Може да изберете да замените еден или два оброка дневно за ефикасно слабеење. Можеби земете го во предвид вашиот редовен ручек, а потоа седнете навечер и напијте се шејк. Ќе се чувствувате под контрола на сопствената велнес судбина, а некои од вас ќе доживеат помалку рефлукс, подригнување и надуеност од преголеми количини храна. Колку поразумно звучи да спиете со стомак исполнет со течна урамнотежена исхрана, наместо да одите во кревет наполнети со тешка и неурамнотежена храна.

ЗОШТО Е НАЈДОБАР ИЗБОР УРБАН НУТРИШН?

Производите на Урбан Нутришн функционираат затоа што ви помагаат да се оддалечите од лошата храна и ве исполнува со добри хранливи материи.

Чувањето на овие здрави работи во кујната или канцеларијата исто така делува како нежен потсетник дека сте на мисија: имате акционен план, имате контрола, на пат сте да станете поздрав и можеби малку потенок исто така!

Течниот оброк „сè-во-едно“ во суштина ја отстранува вревата и големиот напор при подготовката на оброците. Понатаму, замената на оброците ни помага и на оние од нас кои едноставно се чувствуваат „сиромашно со време“. Поради оваа причина, милиони луѓе се свртуваат кон диети. Не се работи само за мрзеливост, туку и за управување со времето. Следењето на диета со протеински шејк го поттикнува слабеењето со намалување на апетитот и намалување на вкупните калории што едно лице ги внесува во еден ден.

КОНТАКТИРАЈ НЕ

Доколку имате некои нејаснотии со производот, испораката или пак во врска со нашата компанија, слободно можете да не исконтактирате преку следниве опции:

+389 71 259 707
urbannutritionmk@gmail.com
urbannutritionmk